3. dubna 2015 17:30

5 nejočekávanějších dubnových filmů

Rychle a zběsile 7! Ovečka Shaun ve filmu! Avengers: Age of Ultron!

COOL zahájil sedmý rok svojí existence a věřte, že nehodlá usnout na vavřínech. V televizním programu vás čeká hned několik zábavných novinek, obrátky se pak budou zvyšovat i na webu, kde na vás sem tam vypadne nová rubrika.

Včera jste se třeba mohli ohlédnout za nejlepšími březnovými trailery. Dnes pokračujeme v krasojízdě vyhlížením dubnových filmů, mezi kterými jsme vykutali pětici hodně atraktivních titulů. Že už jste Rychle a zběsile 7 nebo Ovečku Shauna stihli včera? Dobře pro vás. První dva kousky jsou tudíž jen pro víkendové diváky!

Rychle a zběsile 7 (2. dubna)

Vin Diesel a jeho řidičsko-zlodějští kumpáni znovu vyrážejí do terénu. To znamená, že pokoří Kavkaz, proletí se po Abú Dhabí a krapet zdevastují Los Angeles, aby unikli hněvu charismatického Jasona Stathama. Adrenalin na druhou!

Ovečka Shaun ve filmu (2. dubna)

Nejslavnější televizní ovce od včerejška běhá po českých kinech. Shaun a jeho stádo se v novém celovečeráku vydávají do města, kde rozpoutají řádný animovaný brajgl. A pokud máte rádi Wallace a Gromita, neměli byste u toho chybět.

Noční běžec (16. dubna)

Šnůra akčních thrillerů s Liamem Neesonem pokračuje. Po 96 hodinách, Mezi vlky nebo NON-STOP se představí jako mafiánský zabiják, který musí ochránit svého syna před ozbrojenými bývalými kolegy. Pomsta je holt nepříjemná věc…

Ex Machina (30. dubna)

Představte si, že vás váš šéf, toho času zámožný vynálezce, pozve na prozkoumání nového robota. Zprvu jste nadšení, protože se z drahého prototypu vyklube svůdná robotka, pak vám ale začne docházet, že v odlehlém zimním sídle něco není tak úplně v pořádku. Kdo přežije, vyhraje!

Avengers: Age of Ultron (30. dubna)

Iron Man, Kapitán Amerika, Thor nebo Hulk musí opět spojit síly, aby porazili robotickou inteligenci zvanou Ultron. Tou chtěl Tony Stark zabezpečit celou planetu, jeho výtvor ale došel k závěru, že by matičce Zemi nejvíc prospěla absence lidstva. A tak se vrhne do práce…

Tak na co půjdete? Dejte vědět v diskuzi!

Karel Ryška, Prima COOL

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný