10. září 2013 14:00

7 nejvíc sexy pirátů Prima COOL

Éterem Primy COOL se v první polovině září přeplavilo několik pirátů, kteří vám padnou do oka.

Podívejte se na přehlídku sedmi nejvíc sexy námořníků z naší pirátské série.

Holky, který se vám líbí nejvíc?

Pirátské filmy Prima COOL:

Viděli jste:

Piráti z Karibiku – neděle 1. 9. od 20.00

Ostrov pokladů sobota 7. 9. od 20.00

Černovous – sobota 14. 9. od 20.00

1. Jack Sparrow (Piráti z Karibiku)

Nejslavnější pirát současnosti v podání Johnnyho Deppa. Oproti ostatním pirátům je pěkný, ani ne tak špinavý, svým způsobem šarmantní a velmi výřečný. Skuteční piráti plavat neuměli, ale to by nebyl Jack, aby to nedokázal.

Stejně tak opravdoví piráti byli nemilosrdní a děsiví, a ne duchaplní ukecánci. Sláva Jacka Sparrowa ale pramení právě z toho, že je vtipný (i když umí také krást poklady a máchat šavlí). Proslavil se jako pirát s kloboukem, jedním nábojem a kompasem, co neukazuje sever. Každá žena s ním bude mít problém, protože nejvíc na světě miluje loď Black Pearl, tedy jak říká, svoji svobodu.

Sedm zvláštností Johnnyho Deppa poznejte zde!

JOHNNY DEPPkoidní KVÍZ: Otestujte si, jak znáte filmy a život tohohle piráta!

2. William Turner (Piráti z Karibiku)

Orlando Bloom jako syn piráta si vybírá raději život námořního lupiče než kováře, možná i proto, že jeho vyvolená Elisabeth má slabost pro piráty a nejraději by se jedním také stala. William je mladý fešák, něžný k dámám, věrný přítel a umí skvěle bojovat. Mezi jeho koníčky patří výroba zbraní, a pokud nějaký meč hodí, nikdo ho už nevytáhne. Jako pravý pirát raději poruší pravidla, než aby přišel o to, co chce (krásnou Elisabeth). Nesnáší komandování ostatních, a tak volí svobodný život stejně jako Jack.

3. Kapitán Barbossa (Piráti z Karibiku)

Věkem již trochu opotřebovaný, ale pro starší dámy stále přitažlivý svým charisma a smyslem pro dobrodružství. Potřeboval by zubaře, a vlastní malou otravnou opičku. Má úchylku na jablka a ztracené poklady.

Geoffrey Rush jako kapitán Hector Barbossa v Pirátech z Karibiku

4. Pirát „Frodo“, vlastně Ben Gunn (Ostrov pokladů)

Elijah Wood patřil k pirátům kapitána Flinta. Nezáleží mu na pokladu a přeje si jen britský sýr a Bibli. Z roků samoty, kdy mu na ostrově dělaly společnost jen kozy, které poté snědl, se trochu zbláznil. S piráty už nechce mít nic společného, ale také ví, že do společnosti už nikdy nezapadne, a tak raději zůstává sám. Pomaloval se bílou barvou jako domorodec. Celou dobu chodí v bederní roušce a s dredy na hlavě.

5. Pirát Silver (Ostrov pokladů)

Kdo má slabost pro holohlavé tetované piráty, pak je kapitán Silver (hraje ho Eddie Izzard) nejlepší volba. Sice má jen jednu nohu, ale i tak to dopracoval až k manželce. Za každou cenu chce mapu pokladu kapitána Flinta. Peníze jsou pro něj zdrojem lepšího života, neboť se chce stát gentlemanem s postavením, který už nikdy nebude muset pracovat. Nevěří na duchy, je vypočítavý a nezabíjí každého na potkání jako jeho bývalý zaměstnavatel kapitán Flint. Má rád teplo domova a snaží se sobě a manželce zařídit lepší život.

6. Černovous (film Černovous)

Černovous (hraje ho Angus Macfadyen) je tlouštík s dlouhým, černým vousem. Při slavnostní příležitosti na vous přiváže dvě červené mašličky. Jako pravý pirát myslí jen na sebe a jeho největší láska je poklad. Dokonce i jeho holka má tělo potetované mapou k pokladu. Na posádce mu nezáleží, rád pije a umí dobře bojovat. Nikdy neustupuje a nechce ustoupit a rád mučí své odpůrce.

Angus Macfadyen v titulní roli filmu Černovous. Foto: cinemademerde.com

7. Falešný pirát Robert Maynard (Černovous)

Důstojník Robert Maynard (hraje ho Richard Chamberlain) je pirátem na lodi Černovouse nedobrovolně – jako špion britské královny. Brzy se stane jeho pravou rukou, neboť je chytrý, umí dobře šermovat a rád řeší hádanky. Líbí se mu zrzky, obzvláště jedna, co umí střílet z pistole a vést zdravotnický obchod.

Richard Chamberlain jako důstojník Robert Maynard ve filmu Černovous. Foto: johnnydepp-zone.com

Verča Loudová

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný