6. října 2014 14:30

COOL úterý: premiérový Top Gear a Stopař!

V úterý večer se na Prima COOL sejde nečekaně vozová nadílka.

Vpravdě jednolitě upečený večer čeká v úterý na diváky Prima COOL. Naštěstí si téma tohoto večera – totiž automobilismus – užijeme hned z několika různých perspektiv!

Od 20.15 šlápne do pedálů první díl 21. řady Top Gearu. Teprve v únoru v Anglii odvysílaný díl prozkouší, jestli konstrukce dnešních vozů není náhodou horší než těch z jejich mládí. Dále pak ukáže, čím jezdí herec Hugh Bonneville ze seriálu Downton Abbey, a popřeje brzké uzdravení Michaelu Schumacherovi.

Po hodinové porci suchého britského humoru od 21.25 následuje dvacetiminutovka se šťavnatým americkým humorem. Začíná totiž epizoda 2. řady Teorie velkého třesku.

V díle jménem Finanční alternativy se Penny dostane do peněžních trablů. Sheldon ji sice založí, následně se však ukáže, že jeden z Penniných bývalých svalounů jí dluží 1800 dolarů. Leonard v tom vidí šanci, jak jí pomoct a zároveň dokázat svou chrabrost. Jenže vše nakonec dopadne docela jinak.

V epizodě tak sice porušíme leitmotiv večera, ale jako omluvu přijměte aspoň jednu automobilovou promo fotku z 2. řady…

Než se pustíme do dalšího pána na holení, dáme si ještě porci českého humoru s Partičkou. Ta začíná ve 22.00.

A aby vám po Top Gearu automobily nepřišly přespříliš cool, třešničkou večera je vyvražďovací horor Stopař. V tom se dočkáme poučení, jak to dopadá, když do svého plechového miláčka pustíte cizího člověka s tváří Seana Beana...

Ten krom zasvinění potahů dešťovou vodou navíc s oblibou kuchá řidiče i jejich další spolujezdce. Jeho další oběť, mladý páreček Jim a Grace, by to rovněž měla velmi rychle za sebou. Vražedný stopař má však pro ně tentokrát připravený mnohem složitější plán…

Stopař remakuje stejnojmenný horor z 80. let, činí tak však dostatečně povedeně na to, aby si zasloužil palec nahoru a nikoliv hejt. Hodnoťte ho s námi od 22.50 na COOLu.

(lol)

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný