10. května 2013 21:20

Děsivácký pondělní večer na COOLu

V pondělí od 20.15 na COOLu startuje premiérová druhá půlka druhé řady strašidlákového seroše Grimm a Doggett se Scullyovou budou řešit záhadu v bostonském metru!

Grimm, urban fantasy seriál o moderním lovci čarodějnic (a dalších fantasy potvor nazývaných Weseni) se rozjíždí do druhé poloviny aktuální 2. řady. A věru se jedná o žhavý matroš...

Aktuální epizoda nese jméno Střet a v zámoří byla odvysílána teprve 8. března! A díky COOLu si ji můžete vychutnat sotva dva měsíce po jejím odvysílání.

Zanechal vás minulý díl Grimma v pochybnostech o dalším osudu vašich oblíbených gerojů? Neházejte flintu do žita, ve Střetu se vše pěkně vysvětlí! Nick bude totiž čelit nejen kapitánu Renardovi, svému nadřízenému, jenž mu přebaluje vyvolenou dívku, a utajenému wesenskému šlechtici, ale zároveň bude i vyšetřovat čtyřnásobnou vraždu, ... kterou sám v minulé epizodě spáchal.

Milostně-nenávistný trojúhelník mezi Nickem, Renardem a Juliette přitom našemu démonobijci konečně odhalí i skutečnou totožnost a tvář Renarda – a fakticky nepůjde o pěkný pohled!

Premiérový Grimm můžete zastihnout už v pondělí od 20.15.

A kdyby vám ani to nestačilo, můžete hnedle po uklidňující pauze s Teorií velkého třesku (ve 21.20) plynule navázat dalším kůl dílkem, totiž 8. řadou Akt X.

V epizodě Medúza bude Doggett se Scullyovou řešit případ tajemné smrti v bostonském metru. Oběti cosi sežralo kus tělesné tkáně, přičemž na vyřešení celého hororu mají jen pár hodin, než se metro zase rozjede...

Děsivácký pondělní večer startuje čtvrthodinu po osmé.

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný