22. června 2015 05:00

Hollywoodské hvězdičky v podání hvězdy YouTube!

Miley Cyrus - 'Wrecking Ball' PARODY

Vždycky jste snili, že prorazíte na Youtube se svým talentem a netradičním zjevem? A pořád jste nedokázali prorazit? Co si takhle vzít inspiraci od jednoho z nejlepších?

U nás není tam moc známý, nicméně ve světě jej zná snad každý. Bart Baker patří k užší špičce nejlepších Youtuberů, která určuje směr a chod zábavního průmyslu. Žádná celebrita před ním není v bezpečí a jen on určí, z koho si bude příště dělat srandu. Bartův kanál čítá na šest milionů fanoušků a každý den toto číslo roste geometrickou řadou.

Jak se ale dopracoval ke statutu partnera Youtube? Své první video Bart postnul na stránky 1. prosince 2006 a od té doby ušel velký kus cesty. Ve své premiéře si vzal na paškál videoklip „Get Your Roll On“ od rappera Big Tymer a video získalo doposud „pouhých“ 280 tisíc zhlédnutí. Svůj růst ale nastartoval videem „Boom Boom Pow“, kde si udělal srandu z kapely The Black Eyed Peas a poté parodováním Ke$hy a Justina Biebera.

V roce 2011 Bart podepsal smlouvu se společností Maker Studios a od té doby žije v Los Angeles, kde pracuje na svých videích. Nejradši ze sebe (alespoň podle fotek) dělá holku, takže v jeho parodiích vidíme často Iggy Azaelu, Britney Spears nebo dokonce Katy Perry. Videoklip Wrecking Ball, k němuž si sám napsal text a sám ho přezpíval, dokonce dosáhl 72 milionů zhlédnutí! Skoro lepší než original od Miley!

Mrkejte na galerku, od opravdových hvězd se opravdu neliší!

Bart je jedním z nejlepších Youtuberů světa a jeho nejlepší kousky si můžete právě teď pustit na Prima Play!

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný