26. srpna 2013 12:00

Nadržená Leela: tento týden ve Futuramě!

Příhody Planet Express startují v pondělí a ve čtvrtek na Prima COOL od 21.20!

Proud premiérových dílů Futuramy nevysychá a tento týden si můžete vychutnat hned dva další!

Zatímco pondělní epizoda řeší „drogovou“ závislost Amy a Leely, ve čtvrtek zabředne posádka Planet Expressu do Hermesovy nové posedlosti vyměnit své tělo za robotí.

Ostudový dotek, pondělí ve 21.20

Leela a Amy se na Měsíci zúčastní legendární motýlí derby, při níž ženy v kostýmech motýlů zápasí (skoro) na život a na smrt. Proč? Protože Futurama!

Dojdou sice zničující prohry, netradiční sport však zaujme jejich pozornost – brzy se však dostanou k možnosti užívat zakázaný "nektar", který z nich v mžiku učiní šampionky.

Nektar však rychle začíná docházet, a tak musí hledat jeho nové zdroje...

V boji proti stroji, čtvrtek ve 21.20

O tři dny později dorazí sympatická story o Hermesově robotěle. Vše začíná, když byrokrat Hermes projíždí statistické údaje s cílem najít nejzbytečnějšího zaměstnance – k překvapení všech jím není Zoidberg, nýbrž Hermes sám!

Jako každý nezaměstnaný nebožák se i on začne cítit méněcenný – hnedle však ve světě Futuramy objeví náhražku, a to možnost vylepšit své tělo o robosoučástky...

Nakonec mu zbývá jenom jeden původní orgán, totiž mozek. A Hermes zvažuje, zdali by se v honbě za vyšší efektivitou neměl zbavit i jeho.

(lol)

Ondra Těšínský

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky Měsíc Hermès

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný