5. září 2014 14:15

Pondělní nálož na COOLu vás naučí lhát

Poznáte všechny tváře antického hrdiny?

Ve 20:15 si můžete mnout bradu nad už šestým dílem mystery seriálu Nultá hodina.

Jeho jméno je Tíha a Hank se v něm vydá na stopu vlastního rodokmenu.

Zatímco se hrabe v rodinné minulosti a podaří se mu najít Kobinova syna a více tajemných hodin, Beck, Paige, Arron a Rachel se při pátrání po Laile vydávají do Istanbulu...

Od 21:20 pak následuje půlhodinka humorů skrze archivní Teorii velkého třesku, a to přímo povedený první díl druhé řady jménem Paradigma zkažené ryby.

Ten přímo navazuje na konec minulého dílu, a Penny se Sheldonem se tak právě vracejí ze svého prvního rande. Penny později řekne Sheldonovi, že Leonardovi lhala o svém vyšším vzdělání, a chce po něm, aby tajemství udržel.

Ale jako všechno se Sheldonem, i tohle se ukáže být nesmírně náročné. Sheldy se tak musí od Leonarda komplikovaně odstěhovat, přesouvá se po bejvácích Raje a Howarda, aby nakonec v drogovém rauši všechno vyžvanil.

Jak už to bývá, po smíchu přicházejí slzy, ve 21:55 se proto schyluje předpředposledním, jedenáctým dílem k finále první řady seriálového Hannibala!

Epizoda začíná útěkem doktora Gideona a jeho snahou pomstít se všem psychiatrům, kteří se ho pokusili vyléčit. Graham je odhodlán ho znovu dopadnout, aby toho však nebylo málo, jeho halucinace se zhoršují a to se pak vrahouni chytají špatně.

V pozadí všeho si navíc Hannibal Lecter stále vysmátěji mne ruce nad tím, jak do sebe vše krásně zapadá...

Sinusoida teroru a humoru pak dojde završení v ujeté romantické sci-fi komedii Rickyho Gervaise jménem Umění lhát od 22:50.

Proč sci-fi? Umění lhát se odehrává v alternativní realitě, v níž lež neexistuje. Všichni včetně politiků tak musejí mluvit pravdu.

Hlavní hrdina s tváří rebela Rickyho Gervaise, jehož oprsklé uvádění Zlatých glóbů vstoupilo do historie, však jednoho dne objeví, inu, umění lhát. Těšte se spolu s ním až do pondělní půlnoci!

(lol)

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný