6. března 2015 08:00

RE-PLAY bojuje proti herním předsudkům!

Tak pozor! Hry dokážou často i pomáhat. Jak? Na to se můžete podívat už tuhle sobotu dopoledne v pořadu RE-PLAY.

Když se řeknou hry, každý si většinou představí samé negativní věci.

Ať už jsou to zdravotní potíže od dlouhého sezení před obrazovkou, nebo přemíra násilí, které je spojováno s masakry na školách, či třeba nebezpečná závislost... Hry ovšem nemusí vždycky znamenat to špatné.

Ostatně na téma, jak počítačové hry dokážou pomoci, se podíval i víkendový Re-Play. A možná budete překvapení! Ať už je řeč o přímých účincích, jako je zlepšení zraku, nebo třeba pomoc v nemocnicích, hry mají rozhodně co nabídnout.

Kromě hlavního tématu ovšem nebudou chybět ani recenze. Tentokrát se bude pořad věnovat dalšímu dílu z oblíbené série Total War s podtitulem Attila. Legendární strategie si tentokrát vzala na paškál stěhování národů a rozpad Římské říše. Dozvíte se tak, jaké novinky přineslo pokračování a jestli umělá inteligence konečně za něco stojí.

Nebude chybět ani recenze na dnes již kultovní adventuru Grim Fandango, která se dočkala nového HD zpracování. A milovníky přenosných konzolí jistě potěší recenze na Monster Hunter 4 Ultimate pro Nintendo 3DS.

Pokud tedy chcete svoje blízké konečně přesvědčit o tom, že hraní her vlastně není špatná věc, pusťte si v sobotu v 11:35 Primu COOL!

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný