29. června 2015 14:00

Sledujte premiérovou 8. řadu Teorie velkého třesku na Prima COOL!

Prima COOL zahájí prázdniny ve velkém stylu. Pro své diváky připravila 8. řadu kultovního seriálu Teorie velkého třesku!

Teorie velkého třesku, nejoblíbenější seriál diváků Prima COOL, pokračuje premiérovou řadou, a to s původním dabingem. Hrdinové legendárního komediálního seriálu oceněného Zlatým glóbem se vracejí v nové várce zábavných epizod. Geniální podivíni Leonard (Johnny Galecki) a Sheldon (Jim Parsons), společně s půvabnou kamarádkou Penny (Kaley Cuoco) a zbytkem bandy ve složení Amy (Mayim Bialik), Raj (Kunal Nayyar), Howard (Simon Helberg) a Bernardette (Melissa Rauch) tentokrát zažijou leccos. Mimo jiné Sheldonův nevydařený výlet, vzrůstající napětí mezi Penny a Bernardette, možnou investici do obchodu s komiksy, dámskou jízdu ve Vegas, pokus o vynález něčeho „cool“, hádku o peníze nebo rekonstrukci středoškolského plesu.

Sheldon navíc zpanikaří, když se dozví, že Leonarda čeká operace, a Bernardette zjistí, co si o ní její kolegové doopravdy myslí. Pro brilantní fyziky Leonarda a Sheldona, šarmantní Penny, obdařenou zdravým selským rozumem, Sheldonovu přítelkyni neurobioložku Amy, kolegy vědce Raje a Howarda ani pro Howardovu rozkošnou manželku, mikrobioložku Bernardette, nebude všechno až tak zábavné. Ale pro nás ano! O tom se můžete přesvědčit od 29. června, vždy od pondělí do čtvrtka ve 21.25 na Prima COOL.

Začátek natáčení osmé série se opozdil, protože pět hereckých hvězd z obsazení seriálu požadovalo nové smlouvy. Johnny Galecki, Jim Parsons a Kaley Cuoco si řekli zhruba o milion dolarů za epizodu plus bonusy. Navýšení platu se po téměř měsíčním vyjednávání dočkali i Kunal Nayyar a Simon Helberg. Budoucnost Teorie velkého třesku tak zůstává růžová – 9. a 10. série už jsou potvrzené a hlavní hvězdy podepsaly smlouvu ještě na jedenáctou řadu.

Pro spolupráci na osmé premiérové řadě bylo dohodnuto původní dabingové obsazení, a to včetně Penny a Amy, jimž český hlas opět propůjčily Jitka Moučková a Nikola Votočková. Skupina Prima před dvěma měsíci vydala Kodex výroby dabingu FTV Prima, ze kterého vychází při pořizování dabingových verzí zahraničních pořadů. Zveřejnění transparentních pravidel už přineslo první dílčí úspěchy.

8. řada Teorie velkého třesku běží na COOLu pravidelně od pondělí do čtvrtka ve 21.25!

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný