28. srpna 2014 14:00

V neděli udeří Král Škorpion!

Svalnatý bojovník nahoře bez se řítí na tucet nepřátel. Za ním se zvedne písečná bouře. Třesknou meče. Mezi zuby se cedí písek a krev. Nenechte si ujít nezapomenutelné souboje, krásné ženy a sexy osvalené bojovníky za mír v neděli 31. 8. od 20:00 na COOLu.

V egyptské poušti, před pěti tisíci lety, vládne tyran Memnon (Steven Brand). Jako správný barbar rád vraždí nevinné a ve volném čase si hraje se štíry a tygry.

Proti němu se postaví nájemný vrah Mathyus (Dwayne Johnson z Kráčející skály), rozhodnutý zabít mu čarodějku (Kelly Hu), která je zdrojem jeho neporazitelnosti. Situace se ale zkomplikuje, když ji spatří nahou. Přece jen – ani nabušení bojovníci nemají srdce z kamene.

Dwayne Johnson, původně wrestlingový zápasník přezdívaný The Rock, si krále Škorpiona zahrál už ve filmu Mumie se vrací. Jeho kvality zaujaly natolik, že se o něm natočil samostatný film. Wrestlingový král tak není jen hora svalů, ale i jízlivý a lstivý bojovník, což se ukazuje při výběru dopravního prostředku.

Místo na koni totiž jezdí na chytrém velbloudovi. Jeho jedinou slabinou jsou ženy. Krásky z harému ho okradou o veškerý majetek a tělo čarodějky ho zmámí natolik, že jen s velikou námahou zavře pusu.

Pastva pro oči žen, příhodně ztrácející oblečení v boji, je doplněná krásnou tmavovláskou Kelly Hu. S tou jako by se předháněli, kdo bude mít delší vlasy a tvrdší hlášky.

Kelly Hu se stala první americkou Miss Teen USA s čínskými kořeny a v roce 1993 i Miss Hawai. Je známá především z X-Menů 2, kde hraje smrtícího protivníka Wolverina, Lady Deathstrike.

Akční hrdina za zvuků elektrické kytary se na obrazovky probojuje 31. 8. od 20:00 na COOLu.

Verča Loudová

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný