20. listopadu 2015 11:00

V sobotu zjistíte, jak vypadá Tukanův zadek v upnutém spandexu!

To nechcete vidět!

Konečně jsme se dočkali – Fallout 4 je tady a Re-Play si to nemohl nechat ujít. V sobotním díle se tak dočkáte dílu ve stylu téhle post-apo hry. Natáčelo se na Nákladovém nádraží Žižkov a Mikoláš si na sebe oblékl kostým obyvatele Vaultu 111. Vzhledem k tomu, že ale tenhle obleček ve čtvrtém díle začal být až nepříjemně upnutý, je to rozhodně něco, co si nesmíte nechat ujít. Bude pořádně těsno!

Samozřejmě nebude chybět ani samotná hra. Ta sice ještě nedostala finální hodnocení, nakonec herní doba se pohybuje okolo 300 hodin, ale aspoň se můžete podívat na první dojmy. A protože start byl tradičně ve stylu her od Bethesdy, připravil si pro vás Re-Play i výběr těch nejlepších bugů, který rozjezd hry provázely.

Souběžně s 4. dílem ze série Fallout se konečně dočkali svého i fanoušci strategie StarCraft. Minulý týden vyšel díl StarCraft II: Legacy of the Void a Re-Play tak přináší recenzi. Krom toho se můžete poučit i o samotném příběhu – pokud byste snad chtěli do hry vklouznout bez toho, aniž byste hráli předchozí díly.

Takže nezapomeňte! V sobotu od 16.50!

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný