9. září 2014 11:00

Večer plný záporáků: opilý Raj i Jean-Claude Van Damme

Ve čtvrtek večer vás na COOLu čekají auta, alkohol a akční hrdinové!

Zatímco jiné televize budou plné připomínek jakési události staré 13 let, na COOLu si ve čtvrtek večer 11. září budete moct v klidu odpočinout.

Od 20.15 začneme standardním dílem Autosalonu, v němž po dobu padesáti minut budete moct mrkat na drát nejnovějším autotestům, připomínkám minulosti i spekulacím o budoucnosti silničních radovánek.

Hodinu na to, od 21.20, pak plynule navážeme nevázanou zábavou v Teorii velkého třesku.

Aktuální díl z 2. řady nese jméno Griffinova ekvivalence a překvapivě se soustředí na Raje! Ten se totiž dočká pozornosti médií za jeho objev vzdáleného planetoidu.

Výsledkem toho je jednak závist jeho přátel, ale jednak i rychlé Rajovo zpychnutí. Když pozve Penny na oslavu časopisu Time, neodpustí si pár sklenek alkoholu – a dlouholetí diváci už vědí, jaké má na něho tato substance účinky...

Epizoda se navíc dočká i jistého nečekaného hostujícího herce. Mrkejte po deváté!

A na konec večera je připraveno osmdesátkové béčkové akční potěšení jménem Černý orel z roku 1988!

V tom dojde na pátrání po zásilce sestřeleného špionážního letounu, již se bude snažit získat agent CIA s tváří Šó Kosugi aneb muž, který "má dovolenou jen dva týdny v roce"!

Významnější než jméno hlavního hrdiny je však zdejší záporák s tváří Jean-Clauda Van Damma! Je to jedna z jeho prvních rolí a hromsky se tu předvádí!

Užijte nenáročný večer, při němž zapomenete na trampoty reality, 11. září s Primou COOL.

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný