1. prosince 2014 16:00

Vstupte ve středu do světa hvězd Hollywoodu!

Výuka popíchnutí Hollywoodu dle Simona Pegga proběhne ve středu večer na Prima COOL.

Když jste novinářem, co si tropí šloufky ze slavných, často ve skutečnosti potají sníte, že i vy jednou stanete ve světlech reflektorů.

I my pisálkové na COOLu o tom víme své, ehm. Každopádně, bulvárnímu novináři Sidney Youngovi (Simon Pegg, znáte ze Shaun of the Dead nebo ze Star Treku) se to skutečně splnilo!

Jako představitel anglického kosmopolitního časáku je vyslán až do daleké Ameriky, rychle však zjistí, že většina celebrit ze sebe zvířata dělá jenom naoko. Je zklamán a pobouřen a rozhodne se sám zvlčit.

O tom, jaká je jeho cesta až na hranu vyloučení ze světa slavných zbohatlíků, bude ve středu od 22.45 na COOLu vyprávět satirická komedie s příznačným názvem Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám.

Nic naplat, ve filmu podobného ražení zaujmou především známé tváře. Třebas takový představitel hlavního hrdiny Simon Pegg. Sice vypadá jako totální chobot, nějak se mu však v romantické zápletce podaří sbalit Kirsten Dunst.

To mu je však málo! Tahákem filmu a součástí jeho morálního poselství je totiž rovněž románek se správně zakřivenou Megan Fox, hvězdou prvních dvou Transformers (než byla vyhozena poté, co jejich režiséra nazvala Hitlerem).

Ani tím však nabídka hereckých taháků nekončí. Dočkáme se tak třebas i Jeffa Bridgese, typicky "Dudeovsky" bafajícího z cigarety...

... a nebo třebas staré dobré Gillian "agentky Scullyové" Anderson!

Kdo další se schovává v téhle věci utahující si z Hollywoodu? To zjistěte už sami ve středu ve 22.45!

(lol)

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný