12. září 2017 10:23

COOLTALK s Jaromírem Jágrem: Kde bude hrát? Pouští si svoje góly na YouTube? A co prezidentování?

COOLTalk s Jaromírem Jágrem

Hostem nového rozhovoru se stal asi nejslavnější Čech dneška a dost možná nejlepší evropský hokejista všech dob Jarda Jágr. Prozradil, jak vypadá jeho budoucnost?

Legendární číslo 68 ještě sice neví, kde zahájí novou hokejovou sezonu, rozhodně ale nezahálí. K individuálnímu tréninku si přidal i celou řadu bohulibých akcí. A na jedné z nich – na akci Dostaň Jágra v rámci aktivity Rozhýbejme české děti – se nám povedlo Jardu Jágra odchytit a vymámit z něj odpovědi na několik otázek.

„Vždycky jsem se soustředil na věci, který jsem mohl použít v každým zápase. To pro mě bylo důležitější než vymýšlení nějakých fint,“ prozrazuje Jágr, když dojde na to, jestli není nějaká finesa, kterou se mu nepovedlo přenést z tréninku na hřiště. „A vždycky jsem si nejvíc cenil Art Ross Trophy, protože to je čistě statistika, u který nerozhodují osobní sympatie,“ dodává kladenská ikona při rekapitulaci kariérních úspěchů.

„Nagano bylo určitě největším překvapením. Když máš ale dobrou obranu a skvělýho brankáře, můžeš v hokeji vždycky uspět,“ vrací se k možná největšímu triumfu v historii českého sportu.

Co na sebe prozradil dál? Jaká je šance, že bude znovu zářit v NHL? Jaký je jeho nejoblíbenější gól? A jaké největší kariérní zklamání? Podívejte se na nový COOLTALK!

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný