29. března 2017 16:55

ODTAJNĚNO: Kdo je hlavní hrdina Pirátů z Karibiku 5? Nový trailer odhalil, že jde o syna Willa Turnera!

VIDEO: Na place Pirátů z Karibiku 5

Čeká ho velké filmové setkání s jeho otcem?

Ačkoliv by většina lidí řekla, že hlavním hrdinou Pirátů z Karibiku je Jack Sparrow, první díl měl táhnout především Will Turner s tváří Orlanda Blooma. Jackova oblíbenost jej ve druhém a třetím díle vytáhla na Willovu úroveň (a ve čtyřce ságu dokonce převzal na svá bedra), teď by se ale měl vrátit do role výrazného přihrávače. A paradoxně bude opět sekundovat Turnerovi.

Tentokrát ale nepůjde o Willa, který se v pátém díle jen mihne (ano, vrátí se Orlando Bloom!). Nová upoutávka potvrdila, že Brenton Thwaites ve filmu hraje Henryho Turnera, syna Willa a Elizabeth, kterého jste mohli vidět už v potitulkové scéně trojky. Z desetiletého špunta vyrostl britský voják, který pátrá po svém otci a chce ho zbavit prokletí Bludného Holanďana. Tahle mise ale musí počkat, Henry se totiž zaplete s nemrtvým Kapitánem Salazarem, který ho pošle hledat Jacka Sparrowa.

Co se bude dít dál? Salazar se chce Jackovi pomstít za dávnou křivdu (kdysi ho, ehm, tak trochu zabil) a odpravit všechny žijící piráty. No a Jack musí najít Poseidonův trojzubec, s nímž je možné Salazara zastavit, přičemž spojí síly s Henrym i s astronomkou Carinou, do které je Henry pochopitelně zamilovaný.

Jak tahle šlamastyka dopadne, se dozvíme už 25. května, kdy pátí Piráti z Karibiku dorazí do českých kin. Do té doby si třeba pusťte nový trailer, který vás zavede i na plac a možná vás přesvědčí o tom, že by nový film mohl stát za to.

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný