20. srpna 2014 22:00

COOL pondělí: kanibalové, komančové a konspirátoři

Dvě premiéry vám na začátku týdne napraví náladu. Startujeme od 20:15.

Zvláště v pondělí je třeba co nejvíce relaxovat – přece si do pátku neuženete psotník. COOL vám s tím pomůže dvojicí premiér a dvojicí solidních repríz.

Ve 20:15 začneme konspitátorskou Nultou hodinou. K té postupně odpočítávají naši hrdinové při honbě za bizarním křesťanským spiknutím.

Po mrazivém konci minulého dílu, který naservíroval poslední slova Alberta Einsteina, se tentokrát zaměříme především na assassina Vincenta, zraněného v předešlém díle. Tomu Hankova manželka Laila nabídne ošetření ve skutečnosti však plánuje útěk.

Vincent si je toho dobře vědom, stejně jako skutečnosti, že bez Hanka další díl skládačky obskurní konspirace nesloží.

Abychom se z těch konspiračních teorií nepominuli, dorazí ve 21:20 skuteční vědci z Teorie velkého třesku. Jak už to v nudné realitě chodí, v dnešním díle Jeruzalémská dualita budou řešit především vzájemnou nevraživost...

Díl z prastaré 1. řady seriálu proti sobě postaví Sheldona a patnáctileho génia, který ohrožuje Sheldyho dosavadní postavení!

Zatínco Sheldon začne panikářsky plánovat změnu kariéry, zbytek grupy geeků přijde s nápadem na sabotáž skrze rande.

Od 21:55 znovu přehodíme na jinou vlnu ve vražedně (ne)chutné kriminálce Hannibal. Premiérový devátý díl vám ostatně už svými prvními minutami možná připomene, co jste měli k večeři.

Vyšetřovatelé totiž dorazí k totemu vyrobenému z uřezaných lidských končetin – některých čerstvých, jiných starých dekády...

A aby toho nebylo málo, Graham se záhy ocitne u Lectera v kanceláři, aniž by měl vzpomínky na cestu zpět. Zahrává si s ním jeho vědomí, nebo něco docela jiného?

Nakonec je tak asi dobře, že na konec vpálíme naivní dobrodružárnu Bílý tesák 2 o boji člověka s přírodou (a jinými zlými člověky).

Zdejší kulisy krásné Aljašky, adrenalinových dob, švarného zlatokopa i krásné indiánské princezny vám totiž dozajista vrátí do žil naději!

Buďte na ni připraveni od 22:50. A koho by neukolébal ani Bílý tesák 2, od jedné hodiny může nakoukávat dnešní episodu TBBT v původním znění. Jedině na Prima COOL.

(lol)

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný