1. července 2014 09:00

Hledáme nejlepší fest: ChioXtreme bestCOOLfest!

Vyrážíme za vámi na letní festivaly! Letos jsme pro vás navíc připravili speciální web www.bestCOOLfest.cz s přehledem nejlepších letních hudebních akcí a anketou ChioXtreme bestCOOLfest o nejlepší festival. To nejzajímavější dění pro vás budou navíc sledovat naši dva COOLspektoři.

Na stránkách bestCOOLfest.cz najdete interaktivní mapu České republiky s těmi nejlepšími kulturními a sportovními akcemi letošního léta.

Nebudou chybět ani naše tipy na aktuální festivaly a koncerty. Navíc budou na web "věšet" svůj videoblog ze záklulisí letních fesťáků kluci z kapely Rybičky 48, a skateboardingové závody Mystic SK8 Cup budeme dokonce přenášet živým streamem.

Další novinkou Prima COOL je vyhlášení 1. ročníku ankety ChioXtreme bestCOOLfest, ve které vy, diváci a fanoušci, sami rozhodnete o nejlepším tuzemském festivalu.

„Bez letních festivalů nejrůznějších hudebních žánrů si léto v Česku těžko dokážeme představit, vždyť některé se již staly legendárními a letos slaví i dvacet a více let. Je škoda, že zatím nevznikla žádná dlouhodobější anketa, která by ocenila ty nejlepší či nejoblíbenější. Proto přicházíme s konceptem bestCOOLfest, kdy o nejlepším festivalu rozhodnou ti, kvůli kterým se festivaly pořádají, a to sami návštěvníci,“ říká ke vzniku ankety marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Od začátku června do konce srpna mohou lidé na webových stránkách www.bestCOOLfest.cz nominovat jakýkoli letní festival konaný na území České republiky. „Chceme být maximálně otevření a dát možnost i zcela novým a menším festivalům, proto nominace necháváme čistě na lidech,“ doplňuje Aleš Pýcha. Začátkem září bude z nominovaných vybrána desítka nejčastěji jmenovaných, pro které se bude moci hlasovat.

Vítěz ankety získá reklamní kampaň na Prima COOL v hodnotě půl milionu korun na podporu dalšího ročníku festivalu v roce 2015.

Atmosféru vybraných festivalů přiblíží prostřednictvím nového pořadu ChioXtreme COOLspektor takzvaní festivaloví COOLspektoři – zpěvačka Klára Vytisková a Kay Buriánek, frontman skupiny Sunshine.

Každý víkend navštíví jeden festival, zhodnotí line up, celkovou atmosféru, fanoušky nebo možnost mimohudebního vyžití, ale třeba i EKO přístup k životnímu prostředí. „Taková nabídka se nedala odmítnout! Miluju natáhnout šortky, triko a vyjet na festival a k tomu – Prima COOL mě baví!“ reagovala na nabídku stát se festivalovým COOLspektorem Klára.

Pořad ChioXtreme COOLspektor bude vysílán každou neděli od 15. června do 31. srpna na Prima COOL.

Generálním partnerem festivalového léta na Prima COOL je Chio Xtreme.

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný