20. ledna 2014 09:40

Nedělní večer: konec Dextera a návrat Spartaka

Ale nejdřív vypukne jaderná válka! Finále týdne nabídne drama na tři způsoby! Už od 20.00 na COOLu!

Na americké jaderné ponorce dochází ke vzpouře! Dovnitř gladiátorské arény poprvé dorazí thrácký rebel. Ještě že je zde Dexter, který situaci uhasí...Takhle nějak, bohužel separátně a nikoliv v jediném pořadu, vypadá program COOLu na nedělní večer.

Od 20.00 nejprve dorazí thriller Krvavý příliv režiséra Tonyho Scotta (např. Top Gun), v němž se Denzel Washington dostane do ožehavé situace na palubě jaderné ponorky. Každý díl seriálu Spartakus: Krev a písek si můžete přehrát zdarma i na PrimaPLAY. Vždy po dobu sedmi dní po odvysílání na Prima COOL. Vlivem nešťastné souhry událostí totiž dojde v době krize mezi USA a Ruskem k havárii jaderné elektrárny & navíc i k přerušení spojení mezi ponorkou a vrchním velením.

Zatímco kapitán ponorky tak má za to, že došlo na jadernou válku a měl by opětovat úder, Denzel jako jeho zástupce s ním nesouhlasí. Jaderná válka přece jenom není nějaký špás. A tohle není spor, který by vyřešila nenásilná slovní ekvilibristika...

Ve 22.30 následuje další infarktové napětí, finální díl 7. řady Dextera! Poté, co Hannah skončí ve vězení, si Dexter definitivně uvědomí svou afekci vůči ní. Namísto poletujících srdíček však vzduchem budou létat kulky...

Dexterovi totiž na krk dýchá LaGuerta, která má dost důkazů, aby ho dostala za katr. Svěří se s nimi Debře, která od počátku řady ví o Dexově tajemství. Jak se však Debra zachová? Sledujte tak temný díl Dextera, že ho musíme vysílat až po desáté!

Ani po šokantním finále Dexe však krvavé hody nekončí – COOL totiž začíná s reprízováním seriálu Spartakus: Krev a písek! V prvním díle 1. řady budete moct znovu spatřit počátek celé legendy thráckého gladiátora a pozdějšího famózního rebela.

To celé inspirované vizuálem filmu 300: Bitva u Thermopyl a se slavnými i drsnými herci: Lucy "Xenou" Lawless či Andy Whitfieldem.

Spartakus: Krev a písek začíná ve 23.35!

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný