29. prosince 2014 22:30

Sam a Callen se vracejí v nové řadě NCIS L.A.

Nejvymydlenější námořní vyšetřovatelé představují čerstvá dobrodružství své páté řady. Už od tohoto pátku na COOLu.

Váš pravidelný páteční guilty pleasure seriál Námořní vyšetřovací služba: Los Angeles se vrací na obrazovky COOLu.

Tentokrát však nikoliv skrze další reprízu, nýbrž se zbrusu novými případy!

Od tohoto pátku 2.1. od 20:15 vás tak opět čeká dvojice případů Sama Hanny, Callena, Kensi, Deekse a dalších uličníků.

První dva díly v pátek navážou na zápletku 4. řady. Vše začíná, kdy se Deeks a Sam ocitnou mučeni Isaakem Sidorovem kvůli své snaze zastavit obchod s ukradenou atomovkou.

Druhý díl pak vedle vyšetřování vraždy vicearmidála v zápletce malinko pokračuje - oba nebožáci se totiž se svým trýzněním nevyrovnají ze dne na den a Hetty tak bude muset povolat starého známého psychiatra. Vojna holt není kojná.

Celá 5. řada se ostatně nese v duchu traumat z minulosti, ať už v případě Deeksova vyhoření vlivem mučení, nebo třebas u Kensi, jež musí opět žehlit hříchy svého mládí.

Součástí je však i stý díl seriálu, stejně jako detonační finále, v němž Americe vyhlásí válku drogový kartel a vyšle k břehům Los Angeles ponorku naládovanou výbušninama...

Známou tváří, která se dočká povýšení na pravidelnou postavu řadu, je pak Miguel Ferrer představující Owena Gardnera.

Naopak vyloučení ze seznamu pravidelných postav hrozilo Kensi. Vlivem však nebyla nevychovanost její představitelky Daniely Ruah nebo něco podobného, nýbrž naopak její těhotenství. Scénáristé a filmaři však nakonec vymysleli způsob, jak vše obejít i bez těhotenství na hlavní postavy.

Celkem na pravidelné diváky čeká 24 epizod, z nichž poslední došla premiéry teprve loni na jaře. V průběhu úspěšné sezóny si NCIS: LA uchoval nemalé publikum - průměrný díl řady sledovalo uctyhodných 15 milionů diváků!

Přidejte se k nim a zažijte nové případy losangeleského oddělení Námořní vyšetřovací služby. Každý pátek večer ve 20:15 a 21:15 na Prima COOL.

(lol)

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný