26. září 2016 16:02

ESL One NY: Nejlepší CS:GO týmy bojují o 250,000$

Barclays Center v Brooklynu už se připravuje na bitvu těch nejlepších týmů světa. Prima COOL vám opět přinese ty nejlepší týmy v plné parádě. Těšíte se?

ESL One New York je poslední letošní zastávkou nejprestižnějších turnajů společnosti ESL. Do Barclays Center, kde své zápasy pravidelně hrají NY Islanders nebo Brooklyn Jets, přijede aktuálně osm týmů, kteří se pohybují mezi patnácti nejlepšími týmy světa. Vedle polských Virtus.pro či dánských Astralis, budou svůj titul z posledního ESL One šampionátu obhajovat SK Gaming z Brazílie.

Na turnaji uvidíme nejenom zahraniční hvězdy, ale i slovenského hráče Ladislava "GuardiaN" Kovácse, který bude opět reprezentovat barvy Natus Vincere. Komentovat pro vás budou už od pátečního odpoledne Ondřej "Lelek" Kvarda a Marek "shadye" Hovanec. Ve studiu vás pak bude provázet Zdeněk Princ a Tomáš "greener" Mikula.

Turnaj se bude hrát i speciálním Swiss systémem, který můžete znát z HearthStonu. Osm týmů hraje proti sobě ve formátu BO1 do té doby, dokud čtyři nemají na svém kontě tři výhry. Ty vás automaticky posouvají do semifinále turnaje. Podle všech názorů hráčů, je toto nejlepší systém, který prověří vaše herní zkušenosti a připravenost.

Rozlosování 1. kola

Virtus.pro vs. Fnatic G2 Esports vs. Astralis SK Gaming vs. Vítěz severoamerické kvalifikace Natus Vincere vs. Team Liquid

Prizemoney

1. místo - 125,000 dolarů 2. místo - 50,000 dolarů 3. a 4. místo - 25,000 dolarů 5. místo - 10,000 dolarů 6. místo - 7,000 dolarů 7. místo - 5,000 dolarů 8. místo - 3,000 dolarů

Sledujte tak už tento pátek! Nejlepší týmy světa v jednom z posledních turnajů letošního roku!

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný