18. ledna 2023 12:00

Prima COOL se jako nový partner českého akrobatického lyžování představí na několika zimních eventech

Kanál Prima COOL se nově spojil s úsekem akrobatického lyžování Svazu lyžařů ČR. Ten není pro Prima COOL žádnou neznámou, jelikož s freeskiery dlouhodobě spolupracuje v rámci eventu COOLIFE FEST.

Oficiální partnerství je tak dalším krokem, který má podpořit mladé lyžařské odvětví a zprostředkovat divákům ještě více mimořádných zážitků. Prima COOL se nově představí i v rámci série zimních závodů v akrobatickém lyžování a pro návštěvníky připravuje hned několik zajímavých aktivit, včetně COOL Snowparku.

„Se zástupci freeski scény již několik let spolupracujeme v rámci našeho freestylového eventu COOLIFE FEST. Ten každým rokem přiláká tisíce návštěvníků na Smíchovskou náplavku, kde se na pontonu uprostřed Vltavy představuje i česká elita tohoto sportu. Letos jsme spolupráci s Czech Freeski posunuli zase o kus dál a díky dlouhodobému partnerství rozšířili portfolio sportovních eventů, kam Prima COOL přiváží atraktivní doplňkový program. Na samotných akcích tak nebude chybět třeba COOL Snowpark, kde si budou moci návštěvníci vyzkoušet triky pod dohledem profesionálních instruktorů,“ uvádí ke spolupráci Jiří Lichteneger, brand manager Prima COOL.

„Všechny naše freestylové disciplíny (mogul skiing, skicross, slopestyle a bigair) jsou aktuálně cool, a proto mě těší nové spojení s Prima COOL, která nám pomůže ukázat veřejnosti naše umění a snahu dostat se s našimi sportovci až na vrchol světové scény. Těším se také na spolupráci v rámci série freeski závodů, kde bude vedle dospělé trati COOL Snowpark, kam si kdokoli může zdarma přijít vyzkoušet tuto disciplínu, půjčit si zdarma lyže a s instruktory zkusit nějaký skok nebo rail,“ uvedl Daniel Honzig, sportovní ředitel akrobatického lyžování.

Zimní závody v akrobatickém lyžování: disciplína slopestyle / bigair

28. 1. FIS Slopestyle Vítkovice 29. 1. FIS Big Air Vítkovice 11. 2. MČR Slopestyle Deštné v Orlických horách 18. 3. ČP Slopestyle Červenohorské sedlo

Více info o jednotlivých závodech ZDE.

Další ročník akce COOLIFE FEST se bude konat 27. května 2023 na Smíchovské náplavce.

Více informací o akci ZDE.

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný