6. srpna 2015 16:30

Avatar, X-Meni a noví Simpsonovi: Co nabídne parádní podzim na COOLu?

COOL podzim 2015

Jste připraveni na filmové a seriálové pecky?

Na COOLu se na podzim představí řada dobře známých i zbrusu nových filmů a seriálů. V první řadě vás čeká žhavá seriálová novinka Almost Human, která se odehrává v roce 2048, kdy kriminalita vzrostla o neuvěřitelných 400 %. Do té doby bezmocná policie proto dostává pomocníky z řad robotů, takzvané Syntetiky. Ti ale ne vždy poslouchají tak, jak mají…

Těšit se ale můžete i na premiérové řady vašich oblíbených seriálů – dorazí Živí mrtví, Námořní vyšetřovací služba L. A., Top Gear s Jeremym Clarksonem, Teorie velkého třesku a Simpsonovi. Žlutá rodinka si pro vás dokonce nachystala další dva maratony premiérových epizod z 26. řady. První z nich proběhne 1. září, další bude následovat 28. října.

Bohatá bude i filmová nadílka. Do světa filmových hitů vás každou středu po 22. hodině zavede nový pořad Cinema Tipy, čeká vás premiéra českého filmu Hany a nabídneme i spoustu zahraničních lahůdek. Komiksové blockbustery zastoupí Fantastická čtyřka společně s X-Meny a Wolverinem. Příznivce fantasy nadchnou Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic a také nejvýdělečnější film všech dob, Avatar Jamese Camerona. No a co nějaký ten humor? Ten zařídí skvělé komedie Princ a pruďas či Srážka s mimozemšťanem.

Zkrátka se připravte na nápor skvělé zábavy z malé obrazovky i velkého plátna. To vše každý den na Prima COOL!

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný